Wednesday, July 04, 2007

Så er det blevet sommerferie og selv om vejret ikke arter sig fra den bedste side, skal vi da på tur i det grønne. Søndag var vi så en tur på Djursland. Her har DR en have på Friland, hvor der bliver optaget en række udsendelser til DR2. De havde åben have og vi skulle op og se, hvad de lavede.




Jørgen Skouboe viser her sin samling af kødædende planter. Mathias og Ida-Marie var meget interesseret i at se ham fodre dem med edderkopper og bænkebidere. Måske det også var kameraet der trak :)

Vi havde pakket madkurven og slog os ned i haven. Vi var heldige med vejret og kunne sidde ude og nyde vores mad. Da vi havde spist gik vi på rundvisning med Sten Møller fra Friland (ham som bygger halmhuse). Han kommer oppe fra Nordjylland og Ida-Marie og Mathias syntes godt nok han var sværd at forstå. Men sikke en masse sjove huse, de bygger deroppe.




På vejen hjem gjorde vi så stop i Bazar Vest i Århus. Her skulle vi lige handle lidt ind til aftensmaden. Sikken et virvar af handlene fra forskellige lande. Det var næsten som at være på ferie sydpå sagde Ida-Marie. Her var masser af lækre grøntsager, krydderier, kjoler med palietter og mange andre spændende ting.



Da vi kom hjem lavede vi så sydlandsk inspireret mad med vin og sodavand. Aftenen blev der hygget med DVD. Det var selvfølgelig Robby Wiliams, men selv om han kan være nok så interessant så meldte søvnen sig og vi faldt omkuld.




No comments: