Sunday, July 08, 2007

Torsdag, fredag og lørdag var vi så på Landsskuet i Herning. Her udstillede vi tipier og båludstyr. Der var masser af mennesker, men vi kunne sagtens selv finde rundt på egen hånd. Vi var blevet inviteret til at udstille i TV2 Midt-Vest seerhave. Her var der masser af plads og fred og ro.



Der var masser af boder og stande. Her er Ida-Marie på besøg på jægernes stand. Her kunne man lave smykker af gevir fra en kronhjort og bage pandekager over bål.







Der var masser af spændende maskiner og selvfølgelig skulle Mathias ud og kigge på dem. Her er det en kæmpe gyllespreder. Mathias syntes det var et mekka for drenge og ville gerne have blevet og overnattet. Så kunne vi nemlig lege at det var vores maskiner om aftenen når alle var taget hjem.








Hos 4H kunne man lege med lidt mindre maskiner og det benyttede Mathias sig flittigt af. Vi kunne godt regne med at han gemte sig her, hvis ikke vi havde set ham i et stykke tid.






I den lille dam bag vores tipi, kunne man fiske efter små-dyr. Natur og Ungdom havde en stand, hvor man kunne låne net til at fiske med. Her er Ida-Marie igang med dagens fangst. Det blev til fem små frøer og en masse andre småkravl, som blev studeret i en lille balje.

No comments: